11:00

Östansbo IS

Referat: Kvarnsvedens IK - Östansbo IS

Vi gästade seriekollegan Kvarnsvedens IK på långfredagen och det blev en match som spelades i högt tempo och med två lag som verkligen försöker spela bollen.
Initiativet svängde fram och tillbaka under hela matchen och matchen kunde ha gått åt båda hållen. Känslan var att första målet skulle bli viktigt och där drog Kvarnsveden längsta strået då de utnyttjar att vi tappar lite aggressivitet vid ett inkast med minuten kvar av första halvlek. Kvarnsvedens forward bjuder på en delikatess då hon klackar in bollen på inspelet från kanten.
Vi snackade ihop oss efter paus och har en riktigt bra period i början på andra halvlek och man väntar på att vi ska få till en kvittering men vi är inte tillräckligt raka i vårt anfallsspel den sista tredje delen och det blir ofta lite stressigt. Kvarnsvedens kommer sedan i en snabb omställning och de skapar ett friläge till 2-0 och det är ett faktum efter ett kliniskt avslut.
Vi försöker sedan resten av matchen att få till en reducering men Kvarnsveden står emot.

Vi tar med oss jobbet idag under hela matchen och att vi vågar spela vårt spel, vi fick även med oss ett par saker att jobba på.